Produkte dhe Shërbime

Servise makinash te ndryshme.
Tregtim makinash dhe pjesesh kembimi per lloje te ndryshme.
Kompresore te presionit te ulet dhe te larte. Ekzkluzivitet per marken BAUER.
Pjese kembimi elektro-mekanike per HEC dhe TEC.
Prodhim mobiljesh.