21 Dhjetor 2004
Themelohet kompani Kaltra SHPK ne Ballsh me objekt tregtime mallrash te ndryshem si dhe tregtim dhe servis makinash.
12 Maj 2008
Emri i kompanise ndryshon nga Kaltra shpk ne Kledia-06 SHPK. Kompania zgjeron gamen e vet te aktiviteteve ne produkte dhe sherbime.