Rreth nesh

Kompania Kledia-06 ka eksperienca te suksesshme ne tregtimin, instalimin dhe mirembajtjen e produkteve dhe markave nder me te njohurave ne fushat e pajisjeve elektrike dhe elektro-mekanike. Vlen te permendim ekskluzivitetin e produkteve te kompanise BAUER, kompani lider ne prodhimin e kompresoreve me presion te larte dhe te ulet.
Kledia-06 ka gjithashtu eksperience disa vjecare ne fushen e tregtimit dhe mirembajtjes se automjeteve te markave te ndryshme dhe pjeseve te tyre te kembimit.
Kledia-06 tashme ka eksperience edhe ne fushen e prodhimit te mobiljeve, ku vlen te permenden punimet e kryera ne Ministrine e Jashtme Italiane, Spitalin Hygeia, ne fushen e hotelerise, etj